В голямото интервю на Меган Маркъл и принц Хари с Опра

...
В голямото интервю на Меган Маркъл и принц Хари с Опра
Коментари Харесай

Има ли двоен стандарт за Меган и Кейт? 7 заглавия от британската преса доказват това |

В голямото интервю на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри херцозите разкриха част от проблемите на връзките им с кралското семейство, в това число насочиха обвинявания за расистко отношение и липса на поддръжка. От Бъкингамския замък дадоха отговор, че цялото кралско семейство съжалява да научи какъв брой тежки са били миналите години за двамата.

В средата на февруари двойката удостовери, че няма да се завърне към дейна активност на представители на монархията. Решението им да се отдръпват пристигна преди година и като съществена причина беше посочено отрицателното отношение на медиите към Маркъл. В изявлението Меган уточни, че английската преса е основала " токсична среда " за тях - включително заради големите разлики в отношението към нея и Кейт Мидълтън - брачната половинка на принц Уилям. Критиката не е отправена персонално към Кейт като човек, само че съгласно Маркъл белите и черните дами в никакъв случай не са третирани еднообразно за нещата, които правят по един и същи метод.

Представяме ви някои заглавия от английската преса през годините, които илюстрират думите на херцогинята на Съсекс.

1. Докосване на корема

Daily Mail разказва докосването на корема при бременността на Кейт за знак на майчинска грижа, а при Меган - за прекомерна проява.



" Още малко! Бременната Кейт нежно гали корема си, до момента в който завършва кралските си отговорности преди майчинството - а Уилям удостоверява, че раждането следва всеки миг " - 21.03.2018 година

" Защо Меган не може да спре да пипа корема си? Експерти разнищват въпроса, който вълнува нацията - дали това е горделивост, суетност, игра или нова техника на свързване " - 26.01.2019 година

2. Авокадото

Предпочитанието на двете херцогини към авокадото е одобрявано с екстаз при Кейт и с укор при Меган от таблоида Express.



" Лекът за утринното гадене на Кейт? Принц Уилям получи подарък авокадо за бременната херцогиня " - 14.09.2017 година

" Любимото авокадо на Меган Маркъл е обвързвано с нарушение на човешките права и суши, позор за поколението й " - 23.01.2019 година

3. Еднакви цветя, друга символика

Според Express изборът на Кейт да носи момини сълзи в сватбения си букет е демонстрация на символизъм и почитание на етикета, а Меган ги е присъединила в своя и цветните корони на шаферките с риск да навреди или даже убие (!) децата - заради допустима алергична реакция.



" Защо постоянно можеш да го кажеш с цветя " - 29.08.2011 година

" Люлякът в нейния букет значи първите страсти на любовта, момината сълза значи връщане на щастието, зюмбюлът значи неизменност, миртата значи обич и бръшлянът съставлява честност. "

" Кралска женитба: Как букетът на Меган Маркъл можеше да изложи живота на принцеса Шарлот на риск " - 13.10.2019 година

" Букетът на Меган беше изработен от незабравки, както и от сладостен грах, момина сълза, астилба, жасмин и астранция. Цветните корони са направени от момина сълза и лизиантус... Токсичността на момина сълза я прави рискова за деца и домашни любимци... Растението е толкоз рисково, че поглъщането може да докара до посещаване на незабавното поделение или в редки случаи до гибел... Тъй като шаферките на Меган бяха толкоз дребни, това цвете на главите им може да се смята за рисково решение. "

Продължава на стр. 2

Страница на публикацията: 01
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР